HOLLOW

Alloying this natural process of the water erosion and the shape of the bending tube was the main inspiration in my concept. The basin takes the close feeling to nature is a physical and spiritual refreshment in our homes.

A víz eróziós folyamata által létrejött alakzatok inspirálták a koncepció kilalkításában. A természeti kép és a hajlítás során alakváltott cső ötvözetéből született meg a végső formaterv. A testi-lelki felfrissüléshez fontos a természethez való közelség érzete. A mosdó formája ezt viszi be a lakásba.

The storage is organically connected to the sink, undercover of services provided by the cylindrical geometry, which combines the functionality of a unique design. In this way, the user has a freedom to choose to use the sink alone, or combine it with a storage area.

A tároló szervesen kapcsolódik a mosdókagylóhoz, beépülve a henger által nyújott geometriába, mely a funkcionalítást ötvözi az egyedi designnal. Ezzel a megoldással a felhasználó szabadon dönthet, hogy egymagában használja a kagylót, az általa nyújtott tároló résszel, vagy kiegészíti egy másikkal.

The drain is designed to remain hidden from the user. This solution can easily fit every type of room wall, without calling attention to itself, in this way the user feels like a piece of furniture.

A mosdó formája úgy lett kialakítva, hogy a lefolyó, a felhasználó számára rejtve maradjon. Ezzel a megoldással könnyen illeszkedik minden szoba típus falához, anélkül, hogy felhívná magára a figyelmet, így a felhasználó első pillantásra egy bútordarabnak is érzékelheti.